Music source APART, with DAB & FM RDS/CD/USB/SD-card /Bluetooth , PCR3000RMKIII

827,00 KM uključ. PDV

Apart PCR3000RMKIII profesionalni je višenamjenski CD / USB / SD kartica s integriranim FM RDS i DAB + tunerom. Osim toga, jedinica sada ima i interni Bluetooth prijemnik koji se može povezati s bilo kojim glazbenim izvorom, pametnim telefonom ili računalom opremljenim Bluetooth vezom. Nadalje, PCR3000RMKIII opremljen je s više nezavisnih analognih izlaza, koaksijalnim i optičkim digitalnim izlazom za CD / USB / SD reproduktor i RS232 priključkom za korištenje s integriranim upravljačkim sustavima.

Na prednjoj strani se nalazi utor za USB i SD karticu i drugi USB ulaz na stražnjoj strani uređaja (kako bi se izbjegle osobe da izvuku Memory Stick). Uređaj ima prekidač načina rada na stražnjoj strani za odabir između Auto Play i Cue. Kada je PCR3000RMKIII u načinu Auto Play, uređaj će uvijek automatski početi igrati kad je uključen. U Cue modu uređaj će uvijek čekati naredbu za reprodukciju nakon vraćanja napajanja ili odabira drugog zapisa.

Razina analognog izlaznog zvuka može se podesiti na stražnjoj strani kako bi se podudarala s razinom izlaza drugih audio izvora. Osim toga, postoji kombinirani output. Ovaj izlaz će prema zadanim postavkama reproducirati glazbu s CD / USB / SD playera. Kad nema reprodukcije medija s CD / USB / SD reproduktora, izlaz će se automatski prebaciti na prijemnik (FM ili DAB +) nakon nekoliko sekundi, pod uvjetom da tuner nije u stanju pripravnosti.

PCR3000RMKIII se može upravljati kontrolama na prednjoj ploči, uključenim infracrvenim daljinskim upravljačem ili RS232-naredbama.
O usluzi Google PrevoditeljZajednicaMobilni uređajiO GoogleuPrivatnost i odredbePomoćPošalji povratne informacije