SOUNDBAR AUDAC IMEO1

534,00 KM uključ. PDV

Zvučna soundbar IMEO1 odlikuje se tankim i elegantnim dizajnom i uključuje sve potrebne funkcije za proširenje bilo kojeg audiovizualnog sustava s impresivnim zvukom, uz minimalnu gnjavažu oko instalacije. Savršeno je pogodan za instalacije poput učionica, soba za prezentacije ili soba za sastanke gdje se može koristiti i instalirati u kombinaciji s ekranima, pametnim pločama ili projektorima.

Akustika sadrži dva visokofrekventna pokretača od 1,75 “s RMS ocjenom 15 W i niskofrekventni odjeljak sastavljen od dva 2,5” niskofrekventna pokretača s RMS ocjenom od 30 W, što rezultira ukupnom RMS ocjenom od 60 W. Pojačalo Class-D s integriranim WaveSelect DSP procesorom i konfiguracijom prijenosne linije za niskofrekventne upravljačke programe nudi kristalno čistu reprodukciju zvuka sa zadivljujućim odzivom niske frekvencije. DSP unaprijed postavljene postavke nude optimizaciju za aplikacije poput prezentacija, reprodukcije glazbe ili video zapisa.

Razne mogućnosti unosa poput neuravnoteženog linijskog ulaza, HDMI (ARC) ulaza ili SPDIF (optički i koaksijalni) omogućuju kompatibilnost s različitim ulaznim izvorima, dok Bluetooth omogućuje bežične veze s prijenosnim uređajima.

Kategorije: , , Oznaka:

Opis