ZVUČNIK APART CM5EH, 5,25″ STROPNI 6W, VLAGO-OTPORAN

33,00 KM uključ. PDV

Opis

CM5EH je otporan na vlagu nova verzija popularne CM5E  pogodnI za kupaonice, kuhinje, cool stanica ili drugih vlažne zone. U principu, ovaj proizvod je prilično sličan Apart CM5E s izuzetkom na konus i rešetke materijala. Najnoviji CM5EH verzija ima plastičnu rešetku čijI izgled će vas iznenaditi.

Većina  zvučnika  otpornih na vlagu imaju nešto neugodan izgled, ali CM5EH ima isti elegantan dizajn kao i ostali Apart stropni zvučnici.

Zvučnik je vrlo jednostavan za instalaciju, zbog jednostavnog sustava za montažu s dvije skrivenim oprugama stezaljke. Vi samo trebate otvoriti spojnice sa svojim rukama, pažljivo gurnite zvučnik na mjestu i otpustite spojnice, dok pozicioniranje zvučnika u sredini izrezanog. Ovaj jednostavan način instalacije ne zahtijeva nikakav alat i štedi za ugradnju dragocjeno vrijeme!

CM5EH je moderan i vrlo konkurentne Ugrađeni zvučnik, koji sadrži 100 Volt liniju zvučnika transformatora, kao i izravnu 8 ohma vezu, koja vam omogućuje povezivanje do 2 zvučnika u paralelu po 4Ω stabilne pojačalo kanal. Za 100 uporabu Volt je CM5EH je opremljen s visoke kvalitete 3/6 W 100 V transformatora.