ZVUČNIK APART CM5EH, 5,25″ STROPNI UGRADNI 6W, OTPORAN NA VLAGU

33,00 KM uključ. PDV

Opis

CM5EH je otporan na vlagu nova verzija popularne CM5E  pogodnI za kupaonice, kuhinje, cool stanica ili drugih vlažne zone. U principu, ovaj proizvod je prilično sličan Apart CM5E s izuzetkom na konus i rešetke materijala. Najnoviji CM5EH verzija ima plastičnu rešetku čijI izgled će vas iznenaditi.

Većina  zvučnika  otpornih na vlagu imaju nešto neugodan izgled, ali CM5EH ima isti elegantan dizajn kao i ostali Apart stropni zvučnici.

Zvučnik je vrlo jednostavan za instalaciju, zbog jednostavnog sustava za montažu s dvije skrivenim oprugama stezaljke. Vi samo trebate otvoriti spojnice sa svojim rukama, pažljivo gurnite zvučnik na mjestu i otpustite spojnice, dok pozicioniranje zvučnika u sredini izrezanog. Ovaj jednostavan način instalacije ne zahtijeva nikakav alat i štedi za ugradnju dragocjeno vrijeme!

CM5EH je moderan i vrlo konkurentne Ugrađeni zvučnik, koji sadrži 100 Volt liniju zvučnika transformatora, kao i izravnu 8 ohma vezu, koja vam omogućuje povezivanje do 2 zvučnika u paralelu po 4Ω stabilne pojačalo kanal. Za 100 uporabu Volt je CM5EH je opremljen s visoke kvalitete 3/6 W 100 V transformatora.